източник снимка БулфотоПризовавам колегите, които не участват във Временната комисия за

...
източник снимка БулфотоПризовавам колегите, които не участват във Временната комисия за
Коментари Харесай

Десислава Атанасова с призив към партиите, които нямат членове във Временната комисия за Конституцията

източник 

фотография Булфото

Призовавам сътрудниците, които не вземат участие във Временната комисия за Конституцията, да излъчат специалисти в нея.

Това сподели пред публицисти ръководителят на Временната анкетна комисия за Конституцията и народен представител от ГЕРБ Десислава Атанасова.

„ Имаше оферти от сътрудниците оферти за експертен съвет към състава на комисията да могат да вършат неправителствените организации и представителите на университети, както и народни представители и парламентарни групи. Призовавам още веднъж сътрудниците, които не вземат участие в състава на комисията, най-малко да изпратят или да излъчат, или да предложат специалисти, които да вземат участие. Това не е Конституцията и планът на ГЕРБ, а Конституцията на Република България “, сподели още Десислава Атанасова,.

По думите ѝ, колкото по-сериозно и академично наличие има, толкоз по-ценен и значителен ще бъде дебатът.

Тя разясни, че другата седмица официално изтича срокът за тези оферти.

Десислава Атанасова коментира и апелите на Корнелия Нинова съсловните организации да не реагират. „ Смятам, че всеки, който държи на купата си, на знанията си, не би се съобразил с партийна заръка. Апелирам да вземат участие всички приети престижи в региона на конституционното право. Този спор ще е значим не за това Народно заседание и този отчет на комисията, само че ак осе вземе решение, в който и да е миг да има Велико народно събрание, този отчет, на тази комисия, единствено ще даде спомагателни доводи в частта, която разисква Велико народно събрание и измененията в Конституцията “, съобщи още Атанасова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР